AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle sınava girmek

Kahve falında eski sevgiliyle sınava girmek

Kahve falında eski sevgiliyle sınava girmek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, işinde herkesten bir adım önde olacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, maddi sorumluluklarının artacağına, sevilen bir dostu kaybetmeye, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle sınava girmek gördüyseniz:

  • Gözlerin üzerinize çevrilmesi pek çok kişinin aksine sizi rahatsız edeceğe benziyor.

Kahve falında eski sevgiliyle sınava girmek stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle sınava girmek verimli işlere gireceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle denize girmek zor bir döneme girileceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin koluna girmek bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyle havuza girmek maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin evine girmek kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zor sınava girmek uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında fen sınavına girmek ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir