AnaSayfa / Genel / Kahve falında askeri lise görmek

Kahve falında askeri lise görmek

Kahve falında askeri lise görmek büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, işlerdeki verimin artacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında askeri lise gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında askeri lise görmek özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, yeni bir iş kapısı bulunacağına işarettir.

Kahve falında lise müdürünü görmek başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında liseden mezun olduğunu görmek rahat edeceğine, ferahlayacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına alamet eder.

Kahve falında eski lise arkadaşını görmek sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına rivayet eder.

Kahve falında fen lisesini görmek bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında istediği liseye gittiğini görmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine delalettir.

Kahve falında liseye gitmek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, uykusuz geceler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yeniden liseye gitmek umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir