AnaSayfa / Genel / Kahve falında fb forması görmek

Kahve falında fb forması görmek

Kahve falında fb forması görmek işbirliği içinde olacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve fal sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, hayırlı terfiler alınacağına, biraz olsun hafifleyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fb forması gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların hatlarını ortaya çıkartmalı ya da askıda kalmış konuların üzerinden geçmelisiniz.

Kahve falında askeri forma giymek uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında türkiye forması giymek aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına yorulur.

Kahve falında yeşil formalı asker görmek yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fenerbahçe forması giymek sevinçli haberler alınacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine alamet eder.

Kahve falında formalı asker görmek yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında galatasaray forması giymek çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine işaret eder.

Kahve falında polis forması giymek tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına delalet eder.

Kahve falında iş forması giymek işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir