AnaSayfa / Genel / Kahve falında fazla kağıt para görmek

Kahve falında fazla kağıt para görmek

Kahve falında fazla kağıt para görmek yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, dinde bilginleşeceğine, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine işarettir.

Kahve falında fazla kağıt para gördüyseniz:

  • Hayal gücünüzü zorlayacak yollarda ilerleyebilir, yeni şeyler deneyebilirsiniz.

Kahve falında fazla kağıt para görmek bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına tabir olunur.

Kahve falında çok fazla kağıt para görmek uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işarettir.

Kahve falında çok fazla para görmek vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birden fazla bozuk para görmek çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinden fazla para almak hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine delalet eder.

Kahve falında fazla para üstü almak dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, kurulu düzenin yıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında para üstünü fazla almak etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, işlerinin gerileyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok fazla bozuk para görmek zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir