AnaSayfa / Genel / Kahve falında para üstünü fazla almak

Kahve falında para üstünü fazla almak

Kahve falında para üstünü fazla almak eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında para üstünü fazla almak gördüyseniz:

  • Siz yalnız bir erkekseniz davet edileceğiniz bir yere gitmeyi sakın reddetmeyin.

Kahve falında para üstünü fazla almak sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok fazla demir para görmek daha çok saygı ve destek göreceğine, feraha ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fazla para görmek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine delalettir.

Kahve falında birden fazla bozuk para görmek iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında birinden fazla para almak elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine rivayet eder.

Kahve falında fazla para üstü almak daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fazla para vermek çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, oldukça kazançlı işler yapacağına inanılır.

Kahve falında çok fazla bozuk para görmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir