AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden fazla para almak

Kahve falında birinden fazla para almak

Kahve falında birinden fazla para almak eşlerin arasına kara kedi gireceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, hayatın fal sahibine güleceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, aksiliklerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinden fazla para almak gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler mücadele ettiğiniz konularda ani değişiklikler ya da uyarlamalar yapılmasına neden olabilir.

Kahve falında fazla para vermek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, kolaylık elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında fazla kağıt para görmek uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok fazla demir para görmek karısının çok mutlu olacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına delalettir.

Kahve falında birden fazla bozuk para görmek sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, her yönden mutlu ve başarılı olmaya yorulur.

Kahve falında çok fazla para görmek kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinden fazla para almak malvarlığının artacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine rivayet eder.

Kahve falında fazla para görmek karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine inanılır.

Kahve falında fazla para üstü almak kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir