AnaSayfa / Genel / Kahve falında fatır suresini görmek

Kahve falında fatır suresini görmek

Kahve falında fatır suresini görmek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fatır suresini gördüyseniz:

  • Kendinizi düşünüyorsanız, olayları büyütmemelisiniz.

Kahve falında fatır suresi okumak kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fatır suresi görmek ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fatır suresini görmek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında fatır suresini okumak problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fatima anayı görmek şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle facebookta konuşmak kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hazreti fatımauyı görmek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, bereketin artacağına yorulur.

Kahve falında faişe olduğunu görmek işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir