AnaSayfa / Genel / Kahve falında fatıma anamızı görmek

Kahve falında fatıma anamızı görmek

Kahve falında fatıma anamızı görmek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, yanlış yollardan döneceğine, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına delalettir.

Kahve falında fatıma anamızı gördüyseniz:

  • Uzak çevrenizde karşı cinseten biri size bazı tekliflerde bulunmaya hazırlanıyor.

Kahve falında fatıma anamızın mezarını görmek özgüveninin artacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına inanılır.

Kahve falında fadime anamızı görmek ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine delalet eder.

Kahve falında fatma anamızı görmek işlerinin kötüleşeceğine, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına tabir olunur.

Kahve falında fatıma anamızı görmek yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında fatima anayı görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında fatma ananın elini görmek sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına delalettir.

Kahve falında fatma anamızın elini görmek el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine inanılır.

Kahve falında fatıma anamızın elini görmek kendisinden hayır beklenemeyen dosta, etrafına güzel insanların dolacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir