AnaSayfa / Genel / Kahve falında gül fidesi görmek

Kahve falında gül fidesi görmek

Kahve falında gül fidesi görmek performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, tüm kederinin uçup gideceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, kariyer planının altüst olacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, kendisine olan güvenin artacağına tabir olunur.

Kahve falında gül fidesi gördüyseniz:

  • Kazançlarınızı arttırmanızı sağlayacak seyahatler veya ziyaretler söz konusu olabilir.

Kahve falında gül fidesi görmek sıkıntılı bir işe girileceğine, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gül fidesi almak şansın ve kısmetin kapanacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında gül fidesi dikmek aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üzüm fidesi görmek başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında domates fidesi dikmek yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına tabir olunur.

Kahve falında çiçek fidesi almak işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine alamet eder.

Kahve falında maydanoz fidesi görmek maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında reyhan fidesi görmek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir