AnaSayfa / Genel / Kahve falında halk oyunu oynamak

Kahve falında halk oyunu oynamak

Kahve falında halk oyunu oynamak bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, istediği başarıya kavuşacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, kötü gününü de paylaşacağına, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında halk oyunu oynamak gördüyseniz:

  • Evdeki hesap çarşıya uymayabilir.

Kahve falında halk oyunu oynamak gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, şansının bir türlü dönmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında halk oyunu görmek aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine delalet eder.

Kahve falında halk oyunu oynadığını görmek malını ve parasını sağlama alacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında halk oyunu kıyafeti görmek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında halk oyunları görmek ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aile halkından birinin kaybolduğunu görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, ruhsal olarak zarara uğranacağına delalettir.

Kahve falında ev halkıyla kavga etmek çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında halk pazarı görmek kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, her türlü başarıyı elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir