AnaSayfa / Genel / Kahve falında fareyi uçarken görmek

Kahve falında fareyi uçarken görmek

Kahve falında fareyi uçarken görmek çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fareyi uçarken gördüyseniz:

  • Vücudunuza gereken önemi göstermiyorsunuz.

Kahve falında fareyi uçarken görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçarken dua okumak falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında uçarak aşağı inmek çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına yorulur.

Kahve falında muhabbet kuşunu uçarken görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçarak görmek anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine rivayet eder.

Kahve falında uçakta uçarken görmek çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında merdivenleri uçarak çıkmak birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına inanılır.

Kahve falında baykuşu uçarken görmek hayırlı işlere girişileceğine, fakir çocukları giydireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir