AnaSayfa / Genel / Kahve falında fareyi beslemek

Kahve falında fareyi beslemek

Kahve falında fareyi beslemek huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, ailesini kaybedeceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, fal sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine delalet eder.

Kahve falında fareyi beslemek gördüyseniz:

  • Yorumlarınızı buna göre yapmanızda fayda var.

Kahve falında fare beslemek sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına alamet eder.

Kahve falında siyah fare beslemek atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz fare beslemek yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fareyi beslemek aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, iyi ve kolay geçim halinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında fare beslediğini görmek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında domuz beslediğini görmek isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine tabir olunur.

Kahve falında karga beslemek sürekli tartışacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpek balığı beslemek gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir