AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare beslemek

Kahve falında fare beslemek

Kahve falında fare beslemek hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında fare beslemek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size canı gönülden yardım etmek istiyor olabilirler.

Kahve falında fareyi beslemek çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, hastalıklarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz fare beslemek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına alamet eder.

Kahve falında fare beslediğini görmek enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına inanılır.

Kahve falında siyah fare beslemek verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fare beslemek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında köpekleri beslemek bedeninin de iyileşeceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına rivayet eder.

Kahve falında evde köpek beslediğini görmek insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında evde balık beslemek kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir