AnaSayfa / Genel / Kahve falında farenin yandığını görmek

Kahve falında farenin yandığını görmek

Kahve falında farenin yandığını görmek mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, huzurunun eski haline döneceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında farenin yandığını gördüyseniz:

  • Tipik tavırlarınızın dışına çıkarak belli bir konuyu lehinize çevirme fırsatı bulabilirsiniz.

Kahve falında farenin yandığını görmek fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşin yandığını görmek bazı sorunların başgöstereceğine, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında helikopterin yandığını görmek daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, sevdiği kişilere kavuşacağına yorulur.

Kahve falında köpeğinin yandığını görmek parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bebeğinin yandığını görmek iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şöminenin yandığını görmek sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine delalettir.

Kahve falında kolumun yandığını görmek anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında bir başkasının evinin yandığını görmek doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir