AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan fare görmek

Kahve falında uçan fare görmek

Kahve falında uçan fare görmek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına rivayet eder.

Kahve falında uçan fare gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz durumunda gayretlerinizin karşılığını alabilirsiniz.

Kahve falında farenin uçtuğunu görmek göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında uçan fare görmek dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, bereketli ve hayırlı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında farelerin uçtuğunu görmek çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine işarettir.

Kahve falında uçan beyaz fare görmek maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçan ejderha görmek parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birilerinin uçtuğunu görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında paranın uçtuğunu görmek ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına işarettir.

Kahve falında uçan beyaz ata binmek gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir