AnaSayfa / Genel / Kahve falında sinek uçtuğunu görmek

Kahve falında sinek uçtuğunu görmek

Kahve falında sinek uçtuğunu görmek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, çok başarılı adımlar atacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, sabrını zorlayacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine alamet eder.

Kahve falında sinek uçtuğunu gördüyseniz:

  • Bahisleri veya iddiaları yükseltme eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında uçuşan sinekler görmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında sinek uçtuğunu görmek kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına işarettir.

Kahve falında uçan sinek görmek hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçan kara sinek görmek asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, kalp kırmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavanda sinek görmek yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, tövbelerin kabul olacağına işarettir.

Kahve falında sinek kuşu görmek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz sinek görmek maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında yusufcuk sineği görmek kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir