AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla uçtuğunu görmek

Kahve falında arabayla uçtuğunu görmek

Kahve falında arabayla uçtuğunu görmek büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, kederinin dağılacağına, mutluluk ve huzur bulacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arabayla uçtuğunu gördüyseniz:

  • Bazı olayları gidişatına bırakmazsanız, bazı alanlarda bir dönüm noktasında olabilirsiniz.

Kahve falında arabayla denize uçtuğunu görmek üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında arabayla uçurumdan uçtuğunu görmek orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına tabir olunur.

Kahve falında arabayla ucuruma gitmek hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine inanılır.

Kahve falında arabaların havada uçtuğunu görmek birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında uçan beyaz araba görmek kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında arabayla uçtuğunu görmek böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Kahve falında arabayı uçurmak büyük bir gruba liderlik edileceğine, bereketin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabaların uçtuğunu görmek bankadaki hesabının kabaracağına, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir