AnaSayfa / Genel / Kahve falında farenin öldürüldüğünü görmek

Kahve falında farenin öldürüldüğünü görmek

Kahve falında farenin öldürüldüğünü görmek rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, kurulu düzenin bozulacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında farenin öldürüldüğünü gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya özel durumunuzu olumlu etkileyecek değişiklikler yapmalısınız.

Kahve falında beyaz fare öldürmek işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında işyerinde fare öldürmek ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına yorulur.

Kahve falında fare ve kedi öldürmek onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, helal kazanca sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında lağım faresi öldürmek yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fare öldürmek yakalamak refaha erişileceğine, zor zamanların böylece geride kalacağına inanılır.

Kahve falında farenin öldürüldüğünü görmek yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının evinde fare öldürmek kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, parasının ve malının eksik kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılan ve fare öldürmek büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, işlerin artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir