AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan ve fare öldürmek

Kahve falında yılan ve fare öldürmek

Kahve falında yılan ve fare öldürmek yıkılacağına, üzüleceğine, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, bir sınavdan geçileceğine, patron koltuğuna geçeceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılan ve fare öldürmek gördüyseniz:

  • Sadece rutinden kurtulmak isteyeceğiniz bir süreçte olacaksınız.

Kahve falında yılan ve fare öldürmek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanla fare görmek dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fare ve yılan görmek beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında yılanın fare yediğini görmek yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında fare yılan görmek hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında fare yiyen yılan görmek konforundan da ödün vereceğine, işlerine dört elle sarılacağına delalet eder.

Kahve falında yılan ve fare görmek kendini garantiye alarak harekete edeceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında yılan fare görmek muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir