AnaSayfa / Genel / Kahve falında farelerin öldüğünü görmek

Kahve falında farelerin öldüğünü görmek

Kahve falında farelerin öldüğünü görmek yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, düze çıkacağına, her zaman çok başarılı olacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, manevi olarak çökmekle kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında farelerin öldüğünü gördüyseniz:

  • Diğerleriyle duygusal bağlantılar kurmanız daha hızlı cevaplar almanızı sağlayabilir.

Kahve falında fareyi boğarak öldürmek yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına yorulmaktadır.

Kahve falında farenin öldürüldüğünü görmek onların başarıları ile gururlanacağına, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sopayla fare öldürmek maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine işaret eder.

Kahve falında evinde fare öldürmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fareyi öldürmeye çalışmak geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında öldürülmüş fare görmek zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında silahla fare öldürmek belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocaman fare öldürmek ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir