AnaSayfa / Genel / Kahve falında fareleri kovmak

Kahve falında fareleri kovmak

Kahve falında fareleri kovmak uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fareleri kovmak gördüyseniz:

  • Maddi, hukuki veya anlaşmalar bazında şanslarınız söz konusu olabilir.

Kahve falında fareleri kovmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fareyi kovmak maddi anlamda güç kaybedeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında fare kovmak iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında evden fare kovmak sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşı kovmak hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında şeytanı besmeleyle kovmak hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kargayı evden kovmak çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına işarettir.

Kahve falında misafirleri kovmak mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir