AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare kovmak

Kahve falında fare kovmak

Kahve falında fare kovmak kazancının günden güne azalacağına, planların aksayacağına da tabir edilen fal, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, sorunlarının günden güne artacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına delalettir.

Kahve falında fare kovmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinize güvenin, işleri kendi başınıza halledebilirsiniz.

Kahve falında fare kovmak itibar, makam ve söz sahibi olacağına, evlilik yolunda engeller çıkacağına inanılır.

Kahve falında fareleri kovmak sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evden fare kovmak arabasını ve toprağının olacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine işaret eder.

Kahve falında fareyi kovmak geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kocasını evden kovmak kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında evden birini kovmak dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında şeytanı duayla kovmak geriye doğru gideceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapıdan birini kovmak çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir