AnaSayfa / Genel / Kahve falında evden fare kovmak

Kahve falında evden fare kovmak

Kahve falında evden fare kovmak hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, maddi olarak zayıflayacağına, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evden fare kovmak gördüyseniz:

  • Diğerlerini sizi desteklemeleri için ikna edebilirsiniz.

Kahve falında evden fare kovmak sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında fare kovmak yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına delalettir.

Kahve falında fareleri kovmak yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında fareyi kovmak sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eve giren kediyi kovmak büyük adımlar atacağına, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evden birini kovmak dertlerin ve sorunların biteceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anneyi evden kovmak istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, büyük bir üne sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi evden kovmak etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir