AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşı kovmak

Kahve falında arkadaşı kovmak

Kahve falında arkadaşı kovmak hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşı kovmak gördüyseniz:

  • Geçmişte sizin yanınızda durmuş bir kişi için özel bir şey yapabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşını evden kovmak iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, esenliği bulacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşı evden kovmak şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, çok kazançlı yatırımlara gireceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşını kovmak uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşı kovmak hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üç harfli kovmak hastalanacağına, üzüleceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliyi kovmak karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kadın kovmak karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cinleri kovmak pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir