AnaSayfa / Genel / Kahve falında fareyi kovmak

Kahve falında fareyi kovmak

Kahve falında fareyi kovmak atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, aydınlanacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bereketli işler yapılacağına yorulur.

Kahve falında fareyi kovmak gördüyseniz:

  • Kısa, pek önemli olmayan birliktelikler veya grup gezileri yapabilirsiniz.

Kahve falında evden fare kovmak insanlar arasında barışın sağlanacağına, falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına işaret eder.

Kahve falında fareyi kovmak itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında fare kovmak hastalıkların yakınına uğramayacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fareleri kovmak falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kadını kovmak fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, planların boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında kardeşini evden kovmak elde edilen nasibin artacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tilki kovmak aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında misafiri evden kovmak parasız ve işsiz kalacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir