AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuduz köpek tarafından kovalanmak

Kahve falında kuduz köpek tarafından kovalanmak

Kahve falında kuduz köpek tarafından kovalanmak herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, şansının bahtının açılacağına, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, bol rızık sahibi olunacağına, büyük zorluklar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında kuduz köpek tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları büyütebilir veya olayları karşınızdaki kişiye büyüterek anlatabilirsiniz.

Kahve falında kuduz köpek tarafından kovalanmak yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuduz köpek tarafından ısırılmak hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuduz köpek görmek onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuduz köpek öldürmek karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine işaret eder.

Kahve falında kuduz köpekten kaçmak yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah kuduz köpek görmek rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına delalettir.

Kahve falında kuduz köpek ısırması görmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına inanılır.

Kahve falında birinin kuduz olduğunu görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir