AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare yiyen yılan görmek

Kahve falında fare yiyen yılan görmek

Kahve falında fare yiyen yılan görmek tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, hayal kırıklığına uğratılacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fare yiyen yılan gördüyseniz:

  • Akılda tutmakta fayda var.

Kahve falında fare yiyen yılan görmek işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında farenin yılanı yediğini görmek işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, fal sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine işaret eder.

Kahve falında fare yılan görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında yılan fare görmek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, rızkından olacağına tabir olunur.

Kahve falında fare ve yılan görmek tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılanla fare görmek başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılan ve fare görmek farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, fakir fukaraya yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılan ve fare öldürmek üzeceğine, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir