AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare ve yılan görmek

Kahve falında fare ve yılan görmek

Kahve falında fare ve yılan görmek hastalıkların yakınına uğramayacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, karşısına yeni imkanlar çıkacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fare ve yılan gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı akıllıca atmanız gerekiyor.

Kahve falında yılan ve fare görmek sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında yılan fare görmek eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında farenin yılanı yediğini görmek üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına delalettir.

Kahve falında fare yiyen yılan görmek mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında fare ve yılan görmek işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında yılan ve fare öldürmek çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, zor günlerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanın fare yediğini görmek kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında yılanla fare görmek yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir