AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan ve fare görmek

Kahve falında yılan ve fare görmek

Kahve falında yılan ve fare görmek üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılan ve fare gördüyseniz:

  • İş bağlantılarınızı ya da bazı anlaşmaları genişletmenizi sağlayacak toplantılara katılabilirsiniz.

Kahve falında yılan fare görmek yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında fare ve yılan görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında yılanla fare görmek buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine tabir olunur.

Kahve falında fare yılan görmek insanlar tarafından daha çok sevileceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına rivayet eder.

Kahve falında yılan ve fare öldürmek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılan ve fare görmek rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, yıpranacağına, strese gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fare yiyen yılan görmek sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına alamet eder.

Kahve falında yılanın fare yediğini görmek ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir