AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare yiyen birini görmek

Kahve falında fare yiyen birini görmek

Kahve falında fare yiyen birini görmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fare yiyen birini gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren olumlu değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında üstünde fare görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fareyi suda boğmak geçim sıkıntısı yaşanılacağına, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine yorulur.

Kahve falında büyük faresi görmek uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına inanılır.

Kahve falında farenin derisini soymak bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında tavşan ve fare görmek kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fare saldırısına uğramak yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına rivayet eder.

Kahve falında fare doğumu görmek iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fareleri toplamak akıl vereceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir