AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare saldırısına uğramak

Kahve falında fare saldırısına uğramak

Kahve falında fare saldırısına uğramak kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, hayat düzeninin alt üst olacağına, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fare saldırısına uğramak gördüyseniz:

  • Zekanızı kullanarak birçok konuda kıskançlık çekebilecek derecede büyük başarılar kazanabilirsiniz.

Kahve falında fare saldırısına uğramak çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, günden güne daha artan başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında farenin saldırısına uğramak hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, anne duasının açılacağına delalet eder.

Kahve falında aslan saldırısına uğramak iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birilerinin saldırısına uğramak bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine delalet eder.

Kahve falında kurt köpeği saldırısına uğramak çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, büyük işlere imza atacağına yorulur.

Kahve falında köpek saldırısına uğradığını görmek depresyona gireceğine, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına delalet eder.

Kahve falında arı saldırısına uğramak mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, gidilecek yönün belirleneceğine delalettir.

Kahve falında kedi saldırısına uğramak yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir