AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabada kilitli kalmak

Kahve falında arabada kilitli kalmak

Kahve falında arabada kilitli kalmak çocuklar gibi şen olacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, geçiminin zor hale geleceğine, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında arabada kilitli kalmak gördüyseniz:

  • Aşırı atılgan tavırlarınızla kendinize zarar vermemelisiniz.

Kahve falında arabada kilitli kalmak mutluluğun ve kazancın daim olacağına, gözyaşı döküleceğine işaret eder.

Kahve falında camide kilitli kalmak hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, daha güçlü bir hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında banyoda kilitli kalmak bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına rivayet eder.

Kahve falında okulda kilitli kalmak sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, karar vermekte güçlük çekeceğine yorulur.

Kahve falında bir yerde kilitli kalmak koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına tabir olunur.

Kahve falında evde kilitli kalmak yöneticilik koltuğuna oturacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalette kilitli kalmak başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, bilgilerle donanacağına işarettir.

Kahve falında bir evde kilitli kalmak hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir