AnaSayfa / Genel / Kahve falında araba altında kalmak

Kahve falında araba altında kalmak

Kahve falında araba altında kalmak eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, karşılıksız bırakmayacağına, nifak sokanların cezalandırılacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında araba altında kalmak gördüyseniz:

  • Pişman olacağınız şeyler söylememeli veya yapmamalısınız.

Kahve falında araba altında kaldığını görmek üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, her geçen gün başarılarının artacağına alamet eder.

Kahve falında araba altında kalmak endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına rivayet eder.

Kahve falında arabayla yolda kalmak hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabaların arasında kalmak ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine delalettir.

Kahve falında arabada mahsur kalmak herhangi bir zarara uğranmayacağına, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabasız kalmak iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabada kilitli kalmak fal sahibinin işlerinin açılacağına, herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabaya geç kalmak kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir