AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki araba arasında kalmak

Kahve falında iki araba arasında kalmak

Kahve falında iki araba arasında kalmak kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, saygının hiç eksik olmayacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iki araba arasında kalmak gördüyseniz:

  • Yanlış anlaşılmalara veya hayal kırıklıklarına açıksınız.

Kahve falında arabaların arasında kalmak sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine tabir olunur.

Kahve falında iki araba arasında kalmak emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında kavganın arasında kalmak aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ele geçen kazancın günden güne azalacağına tabir olunur.

Kahve falında iki aşk arasında kalmak çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, yaşamına heyecan ve renk geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iki dağ arasında kalmak de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, ruhen ve bedenen iyileşeceğine inanılır.

Kahve falında dalgaların arasında kalmak uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında kurşunların arasında kalmak büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine inanılır.

Kahve falında kamyon arasında kalmak karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir