AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare pisliği görmek

Kahve falında fare pisliği görmek

Kahve falında fare pisliği görmek ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine tabir olunur.

Kahve falında fare pisliği gördüyseniz:

  • Değişen tutumunuz bazı kişilerin sürpriz şekilde size karşı çıkmasına neden olabilir.

Kahve falında fare pisliği temizlemek haksızlık edeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına inanılır.

Kahve falında yatakta fare pisliği görmek kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, işini büyüteceğine işarettir.

Kahve falında fare pisliği yemek yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fare ve pisliğini görmek böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında fare ve fare pisliği görmek esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine delalettir.

Kahve falında fare pisliği görmek bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına delalet eder.

Kahve falında fare pisliği yediğini görmek işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına inanılır.

Kahve falında farenin pisliğini görmek hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir