AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynını öpmek

Kahve falında kaynını öpmek

Kahve falında kaynını öpmek tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, kazançlı bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Kahve falında kaynını öpmek gördüyseniz:

  • İş hayatınız veya özel yaşamınızla ilgili planlar yaparken ufak şeylerin sizi sinirlendirmesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında kaynını öpmek ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına yorulur.

Kahve falında kaynamış bulgur görmek herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında vişne kaynatmak işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kazanda kaynayan süt görmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, hayırlı kapılara ulaşacağına yorulur.

Kahve falında kaynayan et görmek bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ocakta kaynayan yemek güneşli ve güzel günler yaşayacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında süt kaynatmak en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında dağ kayması görmek aradaki buzların eritileceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir