AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayın kaymasını görmek

Kahve falında ayın kaymasını görmek

Kahve falında ayın kaymasını görmek kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, hayır ve bereketin artmasına, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, para yatıracağına ve zarar edeceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, sıkıntıların büyüyeceğine, makam ve kariyer sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında ayın kaymasını gördüyseniz:

  • Sizin arkanızdan bazı işler çevirmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında ayın kaymasını görmek üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayının ısırmasını görmek iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında temmuz ayında kar görmek o kapıyı kapatacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına alamet eder.

Kahve falında ocak ayını görmek kafasını toparlayamayacağına, kişinin muradına ereceğine rivayet eder.

Kahve falında ayın kaybolduğunu görmek kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında haziran ayını görmek kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekim ayında kar yağdığını görmek verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oruç ayını görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir