AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare ısırığı görmek

Kahve falında fare ısırığı görmek

Kahve falında fare ısırığı görmek işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, net bir bakış açısı kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fare ısırığı gördüyseniz:

  • Sizi fazla ilgilendirmeyen işlere karışmanız yüzünden aşırı yorulabilirsiniz.

Kahve falında fare ısırığı görmek tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında karınca ısırığı görmek iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yılan ısırığı görmek kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, çok rahat bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pire ısırığı görmek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, şifaya ve çarelere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında böcek ısırığı görmek zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında at ısırığı görmek kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine delalettir.

Kahve falında köpek ısırığı görmek bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına rivayet eder.

Kahve falında ısırık izi görmek kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, parasının ve malının çoğalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir