AnaSayfa / Genel / Kahve falında böcek ısırığı görmek

Kahve falında böcek ısırığı görmek

Kahve falında böcek ısırığı görmek bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında böcek ısırığı gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, karşı cins ilişkilerinde tam olarak şanslısınız.

Kahve falında böcek ısırığı görmek birikim yapacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında örümcek ısırığı görmek elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılan ısırığı görmek uğradığı zararları telafi edeceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpek ısırığı görmek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, çevresinin genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında fare ısırığı görmek sağlığına kavuşacağına, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında at ısırığı görmek hayatın belli bir düzene oturacağına, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karınca ısırığı görmek beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına delalettir.

Kahve falında pire ısırığı görmek elinin de bolluk göreceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir