AnaSayfa / Genel / Kahve falında at ısırığı görmek

Kahve falında at ısırığı görmek

Kahve falında at ısırığı görmek sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında at ısırığı gördüyseniz:

  • Bölmeniz durumunda sözü oraya getirmeleri zor olabilir.

Kahve falında at ısırığı görmek bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında yılan ısırığı görmek iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına inanılır.

Kahve falında örümcek ısırığı görmek hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında karınca ısırığı görmek yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, zenginlik içinde olacağına yorulur.

Kahve falında fare ısırığı görmek maddi açıdan ferahlayacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köpek ısırığı görmek gözünün yaşını sileceğine, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ısırık izi görmek hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye rivayet eder.

Kahve falında pire ısırığı görmek herhangi zarara uğramayacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir