AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek ısırığı görmek

Kahve falında köpek ısırığı görmek

Kahve falında köpek ısırığı görmek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, üzgün olacağına işarettir.

Kahve falında köpek ısırığı gördüyseniz:

  • İletişimle ilgili konularda şanslısınız.

Kahve falında köpek ısırığı görmek el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına delalettir.

Kahve falında böcek ısırığı görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına inanılır.

Kahve falında ısırık izi görmek önünün kapanacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılan ısırığı görmek işinden ekmeğinden olacağına, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine işaret eder.

Kahve falında örümcek ısırığı görmek asla harama bulaşmayacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karınca ısırığı görmek hayal edilen eve kavuşulacağına, kalbinin küt küt edeceğine delalet eder.

Kahve falında fare ısırığı görmek istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına tabir olunur.

Kahve falında pire ısırığı görmek hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, evlatlarının hayrını göreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir