AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan deliğini kapatmak

Kahve falında yılan deliğini kapatmak

Kahve falında yılan deliğini kapatmak dertlerin bölüşüleceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, dertlerin günden güne artacağına, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında yılan deliğini kapatmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların, kişilerin veya cevapların hazır olmadığı zamanda gelmesi konusunda ısrarcı olmanız sizi sandığınız gibi mutlu etmeyebilir.

Kahve falında yılan deliğini kapatmak şansının kendisinden yana gideceğine, prestij kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fare deliğini kapatmak maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına delalet eder.

Kahve falında bir deliği kapatmak güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında delik kapatmak bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanın delikten çıktığını görmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına yorulur.

Kahve falında tuvalet deliğinde yılan görmek hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine inanılır.

Kahve falında yılanı deliğinde görmek hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanın deliğe girdiğini görmek sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir