AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare avladığını görmek

Kahve falında fare avladığını görmek

Kahve falında fare avladığını görmek üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, kazancının artacağına,, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, bir beladan kurtulacağına, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fare avladığını gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren işleri yoluna koymaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında fare avladığını görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fare avlamak iyiliğe kavuşacağına, hayırlı bir karar verileceğine delalet eder.

Kahve falında güvercin avlamak büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında karga avlamak bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavuk avlamak sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine alamet eder.

Kahve falında yılan avladığını görmek hastalıkların kalmayacağına, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında av avlamak dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yabani güvercin avlamak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir