AnaSayfa / Genel / Kahve falında far almak

Kahve falında far almak

Kahve falında far almak şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, işlerinin duracağına, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında far almak gördüyseniz:

  • Anlaşmazlıklarla nasıl başa çıkacağınızı bulmalısınız.

Kahve falında yeşil far görmek yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına alamet eder.

Kahve falında mavi far görmek kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözde far görmek aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında araba far görmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine işarettir.

Kahve falında araba farı görmek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine rivayet eder.

Kahve falında göze siyah far sürmek gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında gözüne far sürmek tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına delalet eder.

Kahve falında turuncu far sürmek işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir