AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil far görmek

Kahve falında yeşil far görmek

Kahve falında yeşil far görmek bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil far gördüyseniz:

  • Bazı konuların nedenleri veya bazı kişilerin kim oldukları ya da tam olarak ne istediklerini konusunda şüpheleriniz olabilir.

Kahve falında göze yeşil far sürmek kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, evi kendisinin çekip çevireceğine tabir olunur.

Kahve falında gözüne yeşil far sürmek hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, hayattan yana her istediğini elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil göz farı görmek içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil far sürmek yanlış adımlar atacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine işarettir.

Kahve falında yeşil far görmek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, hayat boyu çok sevileceğine delalettir.

Kahve falında yeşil göz farı sürmek maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, maddi konuların ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında gözde far görmek sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında araba far görmek kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir