AnaSayfa / Genel / Kahve falında falda balık görmek

Kahve falında falda balık görmek

Kahve falında falda balık görmek uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına delalet eder.

Kahve falında falda balık gördüyseniz:

  • Bazı konuları sonlandırmak, bazı konularda kutuplaşmak veya bazı konulara cevap aramak niyetindeyseniz biraz daha ertelemenizde fayda var.

Kahve falında kahve falında balık görmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, maddi olarak zayıflayacağına alamet eder.

Kahve falında falda balık görmek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına delalet eder.

Kahve falında falda gelin görmek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında kahve falı baktığını görmek işlerinin düzeleceğine, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine inanılır.

Kahve falında falcıya gittiğini görmek terfi alamayacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında falda aslan görmek maddi çıkmazların biteceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fala baktığını görmek aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında falda cenaze görmek gönlünce bir hayat süreceğine, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir