AnaSayfa / Genel / Kahve falında falda cenaze görmek

Kahve falında falda cenaze görmek

Kahve falında falda cenaze görmek hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kişinin esenlik bulacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında falda cenaze gördüyseniz:

  • Kendinizde bulacağınız ani bir enerji ile çok yavaş ilerleyen bir işinizi bir anda halledebilirsiniz.

Kahve falında falda cenaze görmek gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına tabir olunur.

Kahve falında kahve falı baktırdığını görmek ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, hidayete ermeyi de başaracağına işarettir.

Kahve falında bakla falı baktırmak işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalettir.

Kahve falında falda gelin görmek aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, daha fazla rızık elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında kahve falı kapatmak ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine delalet eder.

Kahve falında falda yol görmek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında fal görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, türlü musibetlere uğrayacağına işarettir.

Kahve falında birine fal bakmak eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir