AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahve falı baktığını görmek

Kahve falında kahve falı baktığını görmek

Kahve falında kahve falı baktığını görmek başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, uzak bir yola gidileceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, yeni bir makama sahip olunacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında kahve falı baktığını gördüyseniz:

  • Değişik aksiliklere, engellemelere, yolculuklarda şanssızlıklar açıksınız.

Kahve falında kahve falında geyik görmek hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında kahve falına baktığını görmek saadetinin yükseleceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendine kahve falı bakmak kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kahve falında kedi görmek anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine işarettir.

Kahve falında kahve falı kapatmak yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına yorulur.

Kahve falında kahve falı açmak hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında kahve falına baktırdığını görmek zor zamanların çok eskide kalacağına, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına rivayet eder.

Kahve falında kahve içip fal bakmak güç ve para kaybedeceğine, sorunların kısa sürede aşılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir