AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahve falında balık görmek

Kahve falında kahve falında balık görmek

Kahve falında kahve falında balık görmek sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, sevap işlemek için uğraşacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Kahve falında kahve falında balık gördüyseniz:

  • Çevrenzdeki bir anlaşmazlıktan, durum sizin konularınıza da yansıyacağı için oldukça rahatsız olacaksınız.

Kahve falında kahve falında balık görmek kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine yorulur.

Kahve falında kahve falında at görmek istenmeyen bir yolculuğa, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kahve falında ördek görmek şerefli bir hayat süreceğine, çok para kazanacağına delalettir.

Kahve falında kahve falı açmak yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına işarettir.

Kahve falında kahve içip fal baktırmak zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kahve falı bakan birini görmek yaşamın daha kolay hale geleceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında kahve falında deve görmek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kahve falına baktırmak borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir