AnaSayfa / Genel / Kahve falında ara bozmak

Kahve falında ara bozmak

Kahve falında ara bozmak bahtın açılacağına, çok güzel günler göreceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ara bozmak gördüyseniz:

  • Türlü manevrayla sizi yönlendirmek veya oyun dışı bırakmak isteyen bir kişiye aynı zeki hamleyle yaklaşmanız gerekebilir.

Kahve falında ara bozmak kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına delalettir.

Kahve falında diyeti bozmak rahat bir hayatın kapısının açılacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına inanılır.

Kahve falında arı kovanı bozmak tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine yorulur.

Kahve falında yanlışlıkla oruç bozmak istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında para bozdurmaya çalışmak alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına delalet eder.

Kahve falında altın bilezik bozdurmak çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, haram mala inanılır.

Kahve falında bilerek oruç bozmak haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine delalet eder.

Kahve falında sevgilinin kızlığını bozmak büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir